ア・ラ・カルト

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[ 前 菜 ]

色々東京野菜の取り合わせ(冷製か温製をお選びください)

Tokyo seasonal vegetables (hot or cold)

small ¥1,500  regular ¥2,250

江戸東京野菜後関晩生小松菜と牛テールのテリーヌ
ケッパーとオリーブのクランブル 自家製ピクルスのサラダタブレ

“Salad Taboule” couscous and Tokyo spinach,
beef tail terrine Served with caper and crumble of olive

small ¥1,900  regular ¥3,100

東村山きたあかりとキヌア・東京ビーフのサラダ
江戸東京野菜のらぼう菜のソースミモザ風

“Salad mimosa”mushed potatoes and quinoa,
dried Tokyo beef Tokyo spinach sauce

small ¥2,900  regular ¥4,900
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※写真はイメージです。

[ 主菜 ]

本日の鮮魚 本日のスタイル

Fish of the day

small ¥2,500  regular ¥3,900

本日のお肉 本日のスタイル

Meat of the day

small ¥3,900  regular ¥5,700

〈 スペシャルディッシュ 〉

黒毛和牛のハンバーグとフランス産フォアグラのポワレ
自家製ブリオッシュのパンデビス風味 トリュフのソース

KUROGE-WAGYU Hamburg and Foie-gras,
served with Brioche bread and truffle sauce

単品 ¥6,000  コースのお肉料理との差し替え ¥1,000~
詳しくはこちら

千葉県銚子の熟成ヒラメのパネ
桧原村キノコのマリネ 生姜とスパイスのソース

Fried turbot cutlet,
served with Tokyo mushroom marinade Shrimp sauce,
with ginger and spices

small ¥2,800  regular ¥4,800

石黒農場ホロホロ鳥のロティとクリスティアン
練馬キャベツのシュークルートジュのソース

Two kind of cooked Guinea-fowl,
(Roasted breast & crispy legs),
served with choucroute

small ¥3,500  regular ¥5,600
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